Altanen har äntligen fått staket!

img_9613 (MMS)

Altanen har äntligen fått staket!


Amazonas!

Ok, idag har vi varit till Folkets park i Sala där det har varit en form av orm-ödle-kackelacks-träff mm... Man fick klappa ormarna och ödlorna och Mollys kusiner Amanda och Sebastian gjorde detta med skräckblandad förtjusning! Tur att Molly är så liten... Ville helst inte närma mig dessa! Det gick även att köpa djuren...

Stackars djur... :(

Jag undrar också i mitt stilla sinne hur någon kan vilja ha kackerlackor som husdjur, för det var det visst en del som hade. Fy!!

Ikväll blir det brasa och korv med bröd i Ransta!

Som förr nästan!

img_9359 (MMS)

Igår provade Molly Vidars fina nya vagn! Vi vill också ha! *Väntar* Tack för kaffet Juli! Känns konstigt att sitta uppe och titta på en film i lugn och ro! Det är andra kvällen i rad som Molly somnat tidigt och som jag och Eric inte är supertrötta! Mysigt! Molly börjar förknippa sovrummet med att hon ska sova, det är så roligt att se hur snabbt hon utvecklas och lär sig :)


Barnbesök!

Snart kan vi ta emot besök av små barn eftersom Eric just nu gör ett fint staket på altanen! Ingen får ju ramla ner! Välkomna :)


Tv-mammorträff igen!

Återigen, en mycktet trevlig träffa med tv-mammorna från En unhge i minuten! Tack för det!

Har tittat totalt fem gånger på vårt klipp hittills... Måste granskas noga! Tänk så dom kan klippa ihop saker och ting, en del blir jättefint och man undrar om vi verkligen har gjort si eller så men tydligen, det finns ju på film!

Vissa saker stämmer inte riktigt men det vet ju inte dom som tittar! I det stora hela var det bra men jag verkar himla rädd för allt...det är klart, jag var ju kanske det!

Fler träffar med kändisbebisar är inbokade, ser vi fram emot!


Äntligen har vi fått se vårt klipp som ska...

Äntligen har vi fått se vårt klipp som ska vara med i En unge i minuten... Grät massor, jättenervöst! Har redan tittat två gånger och ska titta mer i morgon! Några små synpunkter har jag men annars har dom klippt ihop det fint.. Såå häftigt att se! Lilla Molly... Ojoj...


Roligt att ta kort på lillstumpan!



Det är så tacksamt att fota lilla livet, det är många olika minspel och skratt som man kan fånga på bild!





Solhatt är ju ett måste en sommardag som det var igår! klänning likaså!


Såå spänd nu...

Nyss fick jag det efterlängtade samtalet gällande vår medverkan i "En unge i minuten" Vi kommer få se vårt klipp under dage indag!!! Jag är så NERVÖS så jag håller på att dö ju... Jaja vi får se hur det känns...Föda barn inför svenska folket liksom, vad tänkte vi på ?? Galet...

Idag har vi varit till jobbet och hälsat på kära kollegor. Fick också träffa det senaste tillskottet vad gäller bebisar, lille Theo som föddes 1/4.

Molly blev genast väldigt stor, min lilla bebis har vuxit kan man säga! Hon är så med på allt nu, mer vaken, jollrar, skrattar och utvecklas för varje dag!

Ikea kan jag med också men bara att typ gå igenom... Hade två små vovvar hemma som väntade så en längre shoppingtur får det bli en annan gång!

En egen docka

Undrar om det kändes likadant när man var liten! Det är så mysigt att klä på alla söta klänningar på lillskruttan, precis som en liten docka! Hon blir fruktansvärt söt måste jag säga!

Sommar!

Tänk att vi har sommarvärme redan i april! Tittade just på termometern och den stod på 21 grader i skuggan!
Älskar det! Och tänk, inte behöver jag gå till jobbet i morgon heller! :)

Nu vankas det mat, här blir det kyckling i ugn med en god röra med lite allt möjligt i, samt klyftpotatis och sallad. Givetvis äts det utomhus.

Hoppas alla haft en härlig påskhelg!

Livemusik! Tack Micke och Linnea för den f...

Livemusik! Tack Micke och Linnea för den fina sångstunden här hemma! Vackert! Nu har det bestämts vilka låtar som ska sjungas och spelas på dopet den 15/5! Blir jättefint i kyrkan, ska bli så mysigt!


Älskade älskade bebis...

img_4158 (MMS)

Älskade älskade bebis...


Gäller att vara smart! Om man inte orkar l...

Gäller att vara smart! Om man inte orkar laga egen påskmat, vad gör man då? Jo, bjuder in sig själv på ett fint sätt till föräldrarna! Idag mina och i morgon Erics! Tack kära ni för goda måltider!


Njuter

Underbar dag, njuter mer och mer över att vara hemma och bara vara mamma på heltid :)
Har liksom vant mig vid det nu!

Idag: Gick upp ur sängen vi 9 ca efter en stunds gos. Frukost och kaffe och en nöjd jollrandes Molly i babysittern. Hon somnade. Satt framför datorn vilket jag knappt har gjort sedan hon föddes! Avkoppling

Riktigt kul!

Tog en skön och lugn promenad med vovvar och barnvagn. Sedan en god tonfisksallad till lunch. Dammsög lite. Ammat och vilat. Druckit lite kaffe i solen. Tja, en lugn och skön dag med hög mysfaktor! Bebis känns också lite friskare.

Börjar dock klia i kroppen, kanske ska besöka nya Ikea någon dag... :)


Påskblomma!

Det är inte varje dag man får en blomma levererad till dörren!
Tack kära underbara kollegor för den fina påskgruppen!! Ni är bara för gulliga!


Jahapp!

Jaha, Mollys första förkylning är ett faktum.
Mycket snorande; hostande och nysande, även lite feber så här på kvällskvisten. Blev en supp panodil.
Lillskruttan blev superpigg, så här sitter man med en piggelin till bebis medans pappan och hundarna sover!

Förresten, blev inget klipp inför en unge i minuten... hade visst blivit ihopblandad med en annan Linda... Nu ska vi visst vara med i pgm 10 istället... Lite krångliga måste jag säga!



Kärlek... Tack Anne för fina bilder! Och för en underbar dag igår med god mat och fika!




Knölig natt Stackars liten bebis... Snorig...

Knölig natt Stackars liten bebis... Snorig och hostig. Nojig mamma som är rädd för rs-virus. Jobbigt med en första förkylning, läskigt på så liten människa. Skönt att Eric är ledig och inte jobbar natt förrän på söndag...


Älskar ledigheten! Idag tog vi bilen till ...

Älskar ledigheten! Idag tog vi bilen till Anne och hälsade på. Var jättemysigt, fikade och ammade utomhus. Tog en långpromenad i solen. Fick en mycket god lunch av Anne, tack tack! Molly var dock en aningens kinkig emellanåt.. Misstänker att en första förkylning är på g... Stackars lilla loppan, snorig och hostar lite. :( I morgon blir det hemmets lugna vrå... I morgon får vi nog också se vårt klipp som kommer att visas i "En unge i minuten"!! Usch vad jag är nervös! Natti


Bebisträff med "tv-mammor" !



Jag och Molly har varit på bebisträff med tv-mammor! Tack alla för en jättemysig dag! Längtar redan till nästa träff! Tänk, 6 jämngamla bebisar att bara sitta och titta på! Lite rörigt men det mysigaste som finns, helt klart!

Morgontrött bebis!



Älskar att vakna, ta upp bebis ur sin säng, mata och sedan bara ligga och titta och gosa. Kan göra detta huuur länge som helst! Pappan? Äh, han har inte ro att ligga still!

En sten föll...

Igår tog jag med Molly till Sala, skulle "vakta" hennes busigaste kusiner medans min syster var på banken. Det var en liten utmaning att gå igenom Sala med en barnvagn, en 3,5-åring och en 6-åring, som dessutom är rödhåriga och vill allt annat än att gå framåt!
Vi tog oss till slut till lekparken och lyckan var gjord! Molly hängde med...

Besöket på banken gick över förväntan och nu i skattetider så gick det så bra och kvarskatten för min syster blev ingen kvarskatt längre! Jag är så glad för hennes skull! Kära sis!

Väl hemma så for vi åt andra hållet till Avesta för ett besök på ÖoB där 12 liter (!) träolja inhandlades! Nu ska det oljas...

Glömde säga att Eric hade plantera blommor när jag kom hem! Han är en riktigt trädgårdsmästare!

Kusin-gos! Molly sitter hos sin kusin Elle...

img_3633 (MMS)

Kusin-gos! Molly sitter hos sin kusin Ellen för första gången! Ellen var lite fascinerad över att man kan vara så liten! Ändå har Molly vuxit nästan en decimeter och gått upp två kg!


Effektivitet!

Trädgården blir bara mer och mer städad, idag har vi jagat efter en majbrasa att slänga allt ris på. Det blir minst två överfulla släkärror med ris. Tre klippta äppelträd, två nersågade fruktträd, ris från en klippt buske samt ett halvt nerblåst körsbärsträd... Jorå vi har träd kvar på tomten, hela fyra stycken! Eric sliter som en häst!

Oj så härligt skratt! Idag skrattade Molly...

Oj så härligt skratt! Idag skrattade Molly för första gången högt! Helt oslagbar känsla! Hon blir hela 10 veckor imorgon, stora tjejen! Nu blir det en utedag i trädgården och för Molly blir det bärselen!


Älskar mest av allt...

img_7231 (MMS)

Älskar mest av allt...


En färsking - vår lilla pingla!



Inte så gammal, ligger vi i mormors famn!

Morgonpromenad!

Hade redan igår kväll planerat att nu sjutton måste det bli längre promenader!! Står fortfarande och stampar med 5 kg att gå ner efter förlossningen... Jaja det är iofs bara två månader sedan men man är ju så ivrig att bli "som vanligt"!

Hela familjen fick jag med också, består av två hundar, en sambo och så underbara lilla Molly då!

Molly? Jo , hon kom till oss 4/2-2011 som en underbar liten gåva! Dock efter 27 timmars kämpande... men men det glömde man snabbt när hon väl kommit! Eftersom denna blogg är ny så kommer det väl automatiskt att handla om vår vardag där nära och kära kan följa oss, iaf Mollys utveckling. Vi föräldrar är ju inte så intressanta har jag märkt! ;)

Välkommen hit!

Tänkte i mitt stilla sinne att en blogg är lite roligare än att lägga ut allt på facebook hela tiden... Lite trött på fejjan men det är bra ibland!

Det händer ju så mycket i livet när man får barn och släkt och vänner vill gärna vara med så här är en liten första start på en sk blogg...

RSS 2.0